Siste nytt

Etter en sommer/høst med usikkerhet rundt nye lokaler, kan vi endelig fortsette vår drift i nye lokaler på Stangnes. Vi har kommet oss godt på plass og kan endelig åpne opp for nye medlemmer. Det hele starter med at du melder deg på kurset i november. Her gir vi deg en innføring i grunnteknikkene i CrossFit slik at du får...

Nå har det vært stille fra vår side en stund og det har vært en grunn for det. Vi må dessverre flytte ut av vårt nåværende lokale og de siste 3 månedene har gått til jakten på vårt nye hjem. Vi har derfor vært litt avventende med nye kurs siden mye har vært usikkert. Denne prosessen har ikke vært...

Ønsker DU å bli en del av CrossFit Harstad? Vi hjelper deg å nå dine mål og ønsker at du skal få en så god start som mulig ved å lære grunnteknikkene i CF på kurset. CrossFit passer for alle uansett nivå og vi hjelper deg med en trygg og god start med treningen hos oss.

Vi kjører i gang et nytt kurs for dere som er nysgjerrig på CrossFit og kan tenke dere å starte hos oss. Kurset passer for alle uansett nivå og vil hjelpe deg med å gi en trygg og god start med treningen hos oss.

Etter stor pågang i januar ønsker vi å slippe til flere ivrige treningsmennesker som har lyst til å starte med en motiverende og effektiv treningsform! Er du nysgjerrig på CrossFit og ønsker å bli medlem? Ja da er det bare å hive seg på denne muligheten.