Siste nytt

For å få en best mulig start på treningen hos oss vil du lære de fundamentale øvelsene vi bruker i våre timer igjennom deltakelse på vårt introduksjonskurs. Du vil få en grundig gjennomgang av teknikk og samtidig få en smakebit på flere typer CrossFit økter over 4 uker. De 4 tirsdagsøktene er obligatoriske, og om man går glipp av...

Vi ønsker at du skal få en best mulig start på treningen hos oss. Det hele starter med en introduksjon av de fundamentale øvelsene vi bruker i våre timer. Du vil få en grundig gjennomgang av teknikk og samtidig få en smakebit på flere typer CrossFit økter over 4 uker. De 4 mandagsøktene er obligatoriske, og om man går...

Vi ønsker at du skal få en best mulig start på treningen hos oss. Det hele starter med en introduksjon av de fundamentale øvelsene vi bruker i våre timer. Du vil få en grundig gjennomgang av teknikk og samtidig få en smakebit på flere typer CrossFit økter over 4 uker. De 4 tirsdagsøktene er obligatoriske, og om man går...

Det går mot høst og mørketid, og hva er vell ikke bedre enn å hive seg i gang med en effektiv, motiverende og sosial treningsform. Og for å komme i gang hos oss starter vi med en god innføring i div. øvelser på introkurset 13. oktober.

Sommeren er på hell og vi åpner for nye medlemmer. I våre timer fokuserer vi på utvikling, utfordring og trygg trening. Og for å komme i gang hos oss starter vi med en god innføring i div. øvelser på introkurset.

Vi er godt i gang med treningen i våre nye lokaler på Stangnesterminalen 5. Vi ønsker å være en arena for utvikling, utfordring og trygg trening. Og det hele starter med en god innføring i div. øvelser på introkurset.

Da har vi endelig kommet godt på plass i våre nye lokaler på Stangnesterminalen 5. Vi ser frem til å dele vår kunnskap og lidenskap for trening med alle som ønsker å komme i gang med treningen hos oss.

På kurset gir vi deg en innføring i grunnteknikkene i CrossFit slik at du får en god start med treningen hos oss. CrossFit passer for alle, og vi tilpasser for alle uansett erfaring og nivå.