Siste nytt

Ønsker DU å bli en del av CrossFit Harstad? Vi hjelper deg å nå dine mål og ønsker at du skal få en så god start som mulig ved å lære grunnteknikkene i CF på kurset. CrossFit passer for alle uansett nivå og vi hjelper deg med en trygg og god start med treningen hos oss.

Vi kjører i gang et nytt kurs for dere som er nysgjerrig på CrossFit og kan tenke dere å starte hos oss. Kurset passer for alle uansett nivå og vil hjelpe deg med å gi en trygg og god start med treningen hos oss.

Etter stor pågang i januar ønsker vi å slippe til flere ivrige treningsmennesker som har lyst til å starte med en motiverende og effektiv treningsform! Er du nysgjerrig på CrossFit og ønsker å bli medlem? Ja da er det bare å hive seg på denne muligheten.

Start året 2020 med en motiverende og effektiv treningsform! Hvis dette er ditt første møte med CrossFit ønsker vi å gi deg en god start slik at du lettere vil lykkes med treningen. Kurset er obligatorisk og vil sette deg i stand til å kunne delta på CrossFit-økter, samt gi grunnleggende kunnskap om CrossFit. På kurset vil vi gjennomgå...

Fredag 15. november kan du prøve en CrossFit time hos oss. Vi tar dere igjennom oppvarming, mobilitet og teknikk inn mot øvelser som skal brukes i økta, og vi tilpasser for alle nivå.